Moje robustová směs
Kód: 233/250 233/500 233/100 233/501 233/502 233/503 233/504 233/505 233/506 233/507 233/508 233/509 233/510 233/511 233/512 233/513 233/514 233/515 233/516 233/517 233/518 233/519 233/520 233/521 233/522 233/523 233/524 233/525 233/526 233/527 233/528 233/529 233/530 233/531 233/532 233/533 233/534 233/535 233/536 233/537 233/538 233/539 233/540 233/541 233/542 233/543 233/544 233/545 233/546 233/547 233/548 233/549 233/550 233/551 233/552 233/553 233/554 233/555 233/556 233/557 Zvolte variantu



Detailní popis produktu
Často dostáváme otázky, jestli máme i robustu v nabídce. Doposud jste si mohli s robustou koupit pouze naši směs Dalia espresso. Každý ovšem preferuje trošku jiný poměr robusty ve své kávě, proto jsme vytvořili tuto směs, kde si můžete navolit, kolik přesně robusty ve své kávě chcete. Od pouhých 5 % až do 100 %!
Robusta vytváří v espressu hutnou pěnu a pyšní se hořkou, zemitou a „silnou“ chutí s tabákovými tóny. Vybrali jsme pro vás robustu z Vietnamu, která je zpracovaná metodou leštění za mokra. To je proces, kdy zrnka kávy jsou sprejovány vodní mlhou a třou se samy o sebe a také o výčnělky. Díky tomu dojde k sedření slupky a také k vyleštění zrn, která se pak krásně lesknou. Vietnamská robusta také vyniká svou kvalitou, vyzkoušeli jsme už asi další tři robusty a občas měly i jeden kámen na každého půl kila kávy, což je poměrně postrach pro pražiče kávy. A samozřejmě také pro zákazníka.
Arabika dodává směsi čokoládovost, pěkně se s robustou navzájem doplňují. Vybrali jsme kávu Brazílie Santos, kterou můžete případně koupit i samostatně v kilových baleních. Název dostala podle přístavu, odkud odchází do světa a vždy jsme byli s její kvalitou a chutí moc spokojeni.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.