Ruční mlýnek Timemore C3 PRO - černý

Kód: 14519
2 090 Kč 1 727 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)

Perfektní, precizní a také rychlý ruční mlýnek Timemore C3 PRO s ocelovými kameny, který vyniká svou konzistentností a rychlostí. Absolutní král poměru cena výkon ručních mlýnků!

Detailní informace

4 roky na trhu
Pražíme pro vás
už čtyři roky skvělou kávu
Dodání
Doprava zdarma
při objednávce nad 1000 Kč/43 euro
Dárek zdarma
Dárek zdarma
při objednávce víc jak 2 kg kávy
Odesílání do 48 hodin
Odesíláme do 48 hodin
od objednání kamkoliv

Detailní popis produktu

Ruční mlýnek Timemore C3 PRO patří mezi ty nejlepší ruční mlýnky, hlavně co se týče poměru cena/výkon. Obsahuje ocelové kónické mlecí kameny upevněné na hřídeli. Co to znamená? Ruční mlýnek Timemore C3 PRO díky tomu namele vaši kávu velice přesně a konzistentně. Jeho předchůdce Timemore C2 vyniká obzvláště při mletí na filtrovanou kávu, kterou navíc namele nebývale rychle. Ovšem mletí na espresso trvalo u předchůdce velice dlouho, zhruba minutu až dvě.

Tento vylepšený model Timemore C3 PRO si zachoval skvělou konzistenci mletí jako jeho předchůdce a výrazně se zlepšil v rychlosti mletí na espresso, kdy mletí na filtr je jen o maličko pomalejší. Jde tedy o skvělý kompromis mletí pro všechny způsoby přípravy kávy při zachování kvality mletí. 

Tento model má také jako novinku skládací kličku, díky níž bude mlýnek ještě skladnější než původní model Timemore C3.

Jak nastavit hrubost mletí zrnkové kávy?

Nastavení hrubosti mletí ručního mlýnku Timemore C3 PRO se dělá nasazením rukojeti a jejím zaaretováním a následným pootočením šroubu na spodní části mlecího mechanismu doprava (jemnější mletí) nebo doleva (hrubší mletí). Při mletí doporučujeme kávu namlet maximálně 10 minut před její přípravou, aby zůstalo zachované aroma i chuť kávy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kávové příslušenství a doplňky
Hmotnost: 0.6 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: