Pražírna bude mít od 27. 7. do 4. 8. dovolenou. Poslední objednávky odešleme 26. 7. a následně pak až nejdříve 5. 8. (dle skladových zásob). Děkujeme za pochopení.

Velkoobchod

Toužíte své klienty či zaměstnance rozmazlovat, pozvednout firemní kávovou kulturu, nebo prostě jen vyhledáváte dobrou kávu?

Máte IČ a potřebujete více než 3 kg kávy? Stačí už jen, když se na eshopu zaregistrujete a po schválení vám dáme výchozí slevu 20 % pro velkoobchodní zákazníky. Tím vám také aktivujeme možnost platby na fakturu se 14denní splatností.

Při nákupu více jak 10 kg kávy slevu ještě o 5 % navýšíme. 

Časté dotazy

  1. Je možné vaši kávu někde ochutnat?
  2. Nechci plýtvat obaly, fungujete také bezobalově?
    • Po domluvě není problém vám zaslat kávu v kyblících, do kterých se vejde 1 kg, 2 kg nebo 4 kg kávy, které nám následně později pošlete zpět
  3. Můžeme si nechat u vás namíchat vlastní směs?
    • Nabídka kávy je velice široká, takže určitě je ve hře i tato možnost. Můžeme také použít jiné sáčky na kávu a navrhnout společně vlastní etikety, aby balíček kávy vypadal dle vašich představ
  4. Mám rád světlejší/tmavší pražení, než jaké nabízíte, jde s tím něco udělat?
    • Samozřejmě, není problém doladit pražení přesně tak, jak vám to chutná, ať už světleji nebo tmavěji. Pražíme nejméně 2 kg na dávku, takže v násobcích dvou můžeme pražení upravovat. Menší objem nelze.

Vyzkoušejte naší kávu, věříme, že budete spokojení!