GUATEMALA
Kód: 312/250 312/500 312/100 Zvolte variantu![Pět let na trhu](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.daliacoffee.cz/user/banners/banner_guarantee.png?61eec257)
![Dodání](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.daliacoffee.cz/user/banners/doprava_ikona_100px.png?64b27e49)
![Dárek zdarma](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.daliacoffee.cz/user/banners/banner_gift.png?61eec1e2)
![Odesílání do 48 hodin](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.daliacoffee.cz/user/banners/banner_delivery.png?61eec22a)
Související produkty
Detailní popis produktu
Farma: Hodně farem z daného regionu
Oblast: Huehuetenango
Odrůda: Mix odrůd
Nadm. výška: 1300 - 1600 m n. m.
Importér: Falcon Specialty
Sklizeň: 2022
Tato šarže pochází od skupiny 40 drobných farmářů z oblasti Huehuetenango. Tito farmáři pěstují odrůdy Caturra, Sarchimor, Bourbon a Catuai a sklízejí je v období od prosince do března. Tato káva roste ve stínu původních stromů, jako jsou Inga a Gravileas. Farmáři prořezávají stromy pouze jednou ročně a sběr se provádí ručně.
Po sběru se třešně proplachují k odstranění nezralých a přezrálých třešní a pak se před odslupkováním ještě ručně třídí. Po odslupkován se káva ponechává ve fermentačních nádržích po dobu přibližně 8 až 10 hodin a po ukončení fermentace se zrna promyjí čerstvou vodou v mycích kanálech. Následně se nechají 3 až 5 hodin v namáčecí nádrži a pak se na 10 až 12 dní uloží k sušení na terase. Jakmile káva v pergamenu dosáhne požadované vlhkosti, uloží se do polypropylenových pytlů a je připravena k mletí na vývoz.
---------------
Pražíme kávu 3x týdně, takže se k vám dostane vždy čerstvě upražená. Pražíme vlastní kávu už od roku 2019 v Silůvkách na Moravě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Káva |
---|---|
Druh: | 100% arabica |
Země původu: | Guatemala |
? Pražení: | Střední (espresso) |
Chuťový profil: | čokoláda, Jablko, Karamel |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.